10 reaktioner till “Ståndare (7/365)

 1. Tjusigt ! Snyggt med de olika färgerna, ljuset och bakgrunden.
  Får jag fråga vad du använder för tema på wordpress. Är så less på mitt krångliga och håller på att testa nya men har inte hittat något där bilderna är klickbara, som hos dig.

  Gillad av 1 person

  1. Tack :) Tack och lov för solen som visar sig igen. Jag tror att det är Vigilance som är mitt tema, jag har bytt upp mig till premium för att slippa reklam på sidan, men har kvar samma gratistema. Temat är inte optimalt när man visar foton, eftersom bilderna är så små om man inte klickar upp dem, men jag vågar inte ändra med risk för att allt trasslar till sig. Däremot kan välja om man vill att bilden skall kunna förstoras, det kanske går att ordna för ditt tema också? När man ”laddar upp media” och har valt fil, kan man välja ”inställningar för bilagsvisning” och där klicka i ”mediafil”, då går det att klicka upp bilderna. Kan det fungera hos dig också?

   Gillad av 1 person

   1. Tack för svar Annette. Mitt tema är ganska så krångligt och avancerat och jag är rädd att när jag byter kommer det att bli en salig röra bland äldre inlägg. För att en bild ska bli klickbar hos mig måste jag lägga in två varav den övre inte läggs in på sidan men syns ändå liksom den undre som då blir klickbar. Då har jag valt ”Bild”. Väljer jag ”Standard” så ser det ut på min Förstasida inte ut som om det finns någon bild alls då ”Standard” är till för text vilket du kan se om du t.ex tittar på mitt inlägg den 22:a januari. Nej, det är för krångligt och inte snyggt eftersom det är en fotoblogg. Har alltid köpt mina teman i tron att det skulle vara bättre plus betalar årligen för Premium. Ska kika på ditt Viligance men jag håller med, bilderna är lite små och det är väldigt mycket plats i högermarginalen men den har du uttnyttjat på ett bra sätt. Du har ju så många bollar i luften samtidigt vilket framgår riktigt snyggt. Själv håller jag mig bara till 365 Foton i år också plus självklart kurserna vid sidan om ;-)

    Gilla

 2. Det är just dessa ståndare vars ”beståndsdelar” har en sällsynt förmåga att ramla ner på bordet som gör att jag föredrar ”fräscha” tulpaner.
  Komplimang för bilden som skulle kunna vara en akrylmålning faktiskt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.