Det blåser (8/365) – Shelly i motvind

shelly-i-vind

Vad det blåste i dag, det var verkligen iskallt. Planen var att öva på att fota mot den vita snön, men det projektet lade vi ned. Den här bilden blev ju ganska effektfull ändå, när Shelly håller emot vinden som blåser igenom hennes päls och agilityhindret står bakom henne. Visst ger det väl intryck av fart och fläkt, trots att hon sitter stilla?

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

32 reaktioner till “Det blåser (8/365) – Shelly i motvind

 1. Hunden är fantastiskt fin och visst är det fart och fläkt i pälsen tack vare blåsten! Dock tycker jag hindret stör mer än tillför i bilden så det hade jag gärna sett varit borta för en renare och finare bild med mera fokus på sötnosen som stretar i motvind! <3

  Gilla

 2. Åhh.. så fin hon är och du har fotograferat henne som hon kommer till sin fulla rätt. Jättefina naturliga färger och ett härligt ljus plus en väldigt fyndig tolkning. Det syns verkligen att det blåser.

  Gilla

 3. Bilden är kanooooon! Ser ut som att Shelly sitter i en solstol och solar. Hon ser så otroligt nöjd ut och verkar njuta av solen vi inte sett på 10 dagar. Det hade jag kanske också gjort idag – njutit alltså – om jag haft hennes värmande päls;-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ja, inte var det skönt precis. Det såg skönt ut, när vi var inomhus och tittade ut. Men utomhus, nej tack. När molnen lättade kom kylan istället, men hellre kyla och sol än det trista grå vädret som varit i flera veckor.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.