Genomlyst (9/365)

bubblor-redigerade

I morse var det helt vindstilla, solsken och – 11 grader. Ganska bra förhållanden för att fota bubblor ;)

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på olika teman!

29 reaktioner till “Genomlyst (9/365)

 1. Underbar bild! Jättefina bubblor och en snyggt komponerad bild. Gillar bakgrundens blåa färg och den ljusa ”linjen” tvärs över bilden dels i underkant, dels i mitten av bilden.

  Gilla

 2. Men åh – nu vill jag ut och blåsa såpbubblor! Så synd att det är plusgrader och dessutom mörkt ute :-(
  Otroligt läckert foto! Sa hon som gillar glas :-)

  Och så såg jag den där boken jag har liggande men inte har läst än – den som du skrev att den berört dig så mycket. The God of Small Things. Ska se till att jag läser den, med andra ord!

  Dessutom märker jag att du just lagt in ett inlägg om bokserier medan jag skriver. Man kan alltid fråga sig i vilken ordning man ska läsa muminböckerna – lite som i vilken ordning man ska se Star Wars. Vilken är den egentliga ettan? :-)

  Tänkte på det du skrev om choklad hos mig. Tur att jag har lågt blodtryck ;-)
  Vad gäller mormonerna så stod de utanför föreställningen och delade ut kontaktkort ifall man ville få en Book of Mormon. De går helt och hållet efter talesättet If you can’t beat them, join them! Jag skrattar mest, för hur kan man hitta på att Jesus skulle ha kommit till Amerika? Det låter som alternativ fakta …

  Ha nu en riktigt skön helg!

  Gilla

 3. Jättevackra bilder! Frysta såpbubblor skulle jag vilja testa om nu snön och kylan håller i sig i Skåne också, på söndag bär det av hem till Sverige!

  Gillad av 1 person

 4. Vilken bild! En av dina absolut bästa – ever. Läste ditt svar till Anita, så då fick jag svar på mina frågor jag hade tänkt ställa. Grattis till en kanooooon bild och att du inte förfrös fingrarna och andra kroppsdelar i 11 minusgrader. Vad gör man inte för bloggen;-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack, vad kul att du tycker det :) Jag fotar ju mest bilder ur vardagen, men det här var väldigt roligt faktiskt. Jag och min vinteroverall, vet du, då går det bra med -11 grader också, men det var kallt om fingrarna. Som sagt, vad gör man inte ;)

   Gilla

  1. Tack, vad roligt att du gillar den :) Knappt någon vind och -11 grader. Det är när bubblorna fryser som mönstret bildas i dem. Ljuset föll på en stubbe med snö på, så jag försökte få bubblorna att landa där. Det tog en stund… tur vi inte har för många grannar som kan undra varför en snart 48-årig kvinna sitter och blåser såpbubblor klockan halv nio på morgonen :)) När jag väl lyckades få bubblorna att hamna där jag ville låg jag på magen i snön och fotade. I början tänkte jag inte på att jag själv avspeglades i bubblorna, men litet snett från sidan gick det bra. Jag ändrade färgerna litet mer åt blått och ökade mättnaden, men det är allt.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.