Ljuvlig bokpost! Tre sagor av Beatrix Potter

beatrix-potter

Titta vad jag fick i brevlådan i dag! Så vackra små böcker med sagor av Beatrix Potter ♥ Jag skall recensera dem den 10 mars, men jag kan redan nu lova att de skulle vara perfekta påskpresenter i påskäggen till både små barn och till vuxna som precis som jag uppskattar Beatrix Potters vackra illustrationer och fina sagor.

7 reaktioner till “Ljuvlig bokpost! Tre sagor av Beatrix Potter

  1. Precis som Mia tänkte jag på programmet som brukade sändas precis före jul som byggde på Beatrix Potters berättelser (en balett?). Vi brukade alltid klä granen medan det programmet pågick. Böckerna ser jättefina ut!

    Gilla

  2. Ljuvliga små söta böcker. Jag måste nog beställa hem dom och frågan är då om jag inte själv behåller dom istället för att ge bort dom :-) :-)

    Tack, jag fick goda besked :-) Det var inte alls som dom hade befarat när dom väl genomlyst mig med en annan maskin så fanns det inget mer än det tidigare. Så nu dröjer det 4 månader för en ny genomlysning. Nu kan jag se fram mot våren med tillförsikt och jag är hur lycklig som helst :-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.