Skip to content

Ljuvlig bokpost! Tre sagor av Beatrix Potter

16 februari, 2017

beatrix-potter

Titta vad jag fick i brevlådan i dag! Så vackra små böcker med sagor av Beatrix Potter ♥ Jag skall recensera dem den 10 mars, men jag kan redan nu lova att de skulle vara perfekta påskpresenter i påskäggen till både små barn och till vuxna som precis som jag uppskattar Beatrix Potters vackra illustrationer och fina sagor.

7 kommentarer leave one →
 1. jozebelle permalink
  17 februari, 2017 08:44

  Jag har alltid gillat hennes bilder, ärligt nog har jag väl läst dom, kanske det är dags?

  Gilla

 2. 16 februari, 2017 08:29

  Min engelska man känner såklart till Beatrix Potter, men jag hade aldrig hört talas om henne. Men Harry Potter vet jag vem det är;-)

  Gilla

 3. 16 februari, 2017 07:24

  Bättre än godis i egna påskägget…

  Gilla

 4. 16 februari, 2017 07:15

  Precis som Mia tänkte jag på programmet som brukade sändas precis före jul som byggde på Beatrix Potters berättelser (en balett?). Vi brukade alltid klä granen medan det programmet pågick. Böckerna ser jättefina ut!

  Gilla

 5. 16 februari, 2017 06:09

  Men så fina, vid jul och nyår brukade det sändas något på tv med Beatrix Potters figurer.

  Gilla

 6. 16 februari, 2017 04:23

  Ljuvliga små söta böcker. Jag måste nog beställa hem dom och frågan är då om jag inte själv behåller dom istället för att ge bort dom 🙂 🙂

  Tack, jag fick goda besked 🙂 Det var inte alls som dom hade befarat när dom väl genomlyst mig med en annan maskin så fanns det inget mer än det tidigare. Så nu dröjer det 4 månader för en ny genomlysning. Nu kan jag se fram mot våren med tillförsikt och jag är hur lycklig som helst 🙂

  Gilla

 7. 16 februari, 2017 04:13

  Mysigt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: