23 reaktioner till “Se men inte röra (20/365)

  1. Tack, vad roligt att du tycker det :) Jag hade sådan tur med ljusen den morgonen, och att jag hittade den där tisteln när jag kröp omkring på åkern och letade torrt gräs och annat som skulle bli fint med macro :)

   Gilla

  1. Tack, vad roligt att du gillar den. Jag kände på mig att det kunde vara den sista dagen med frost, så jag ville passa på att fota frosten med mitt macroobjektiv. Som bonus var det fint ljus den morgonen också, och jag tyckte att det blev en spännande kontrast mellan det mjuka ljuset och hårda taggarna på tisteln.

   Gillad av 1 person

  1. Tack! Det var verkligen ett fint ljus den morgonen, så jag skyndade mig hem efter att ha skjutsat barnen till skolan, hämtade kameran och kastade på mig min vinteroverall så att jag obehindrat skulle kunna krypa omkring på åkern och fotografera :)

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.