6 reaktioner till “Balansakt (38/365)

 1. Katter är nog omedvetet förträffliga balanskonstnärer men brukar ha svårt att ta sig ner vilket de inte verkar smarta nog att att tänka på innan de klättrar upp. Vet ärligt inte så mycket om katter vilket du säkerligen gör som har dem nära. Bilden passar bra till temat och motivet snyggt fotograferat. Fint med alla trassliga grenar som blandats med skärpa och oskärpa. Katten ser ut att ha fått syn på något intressant och har inte en tanke på att han/hon faktiskt balanserar, tro jag iallafall ;-) Önskar en Glad fortsatt Påskhelg Annette !

  Gilla

 2. Klockrent ! De är skickliga på det där att balansera. Väldigt fint tolkat. En gullig kisse är det :-) Den kom väl ner så småning om när det passade väl….. :-)
  Såg en katt här också som satt högt upp i ett träd medans matten stod nedanför och försökte locka ner kissen en sen kväll. Hon verkade ha något godis i handen men det tycktes inte ha hjälpt något vidare då katten satt kvar i trädet en bra stund. Katter gör lite som de vill :-)

  Gilla

 3. Den bilden påminner mig om när jag var i 10-årsåldern och klättrade i träd. Tyckte det var betydligt lättare att klättra upp än ned. Ja, det verkar ju många katter också tycka med tanke på hur ofta brandkåren måste rycka ut för att ta ner katter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.