Spröt (39/365)

Det här är ett foto från första veckan i april, då var det mycket skönare utomhus än i dag. Videkvistarna står fortfarande så fint i planteringen på trappan, men nu är det inga bin bland kvistarna längre. Inte så konstigt, i det här aprilvädret. Men ingen snö än i alla fall, tack för det.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

21 reaktioner till “Spröt (39/365)

  1. Tack :) Så roligt att fota bin, fjärilar och humlor tycker jag. Men knepigt, eftersom de är så intensiva och snabba. Jag har hållit utkik efter fjärilar, men bara sett en hittills i år.

   Gilla

  1. Tack! Jag gissar att bina var litet loja så här i början av säsongen, så de var inte fullt lika snabba som de brukar vara, tur för mig som ville få med dem på bild med videkvistarna :)

   Gilla

  1. Tack, vad roligt att du tycker det :) Det är ofta väldigt roligt att fota med macroobjektivet, men knepigt att få till skärpan eftersom bin är så rörliga. Jag beskar bilden ganska mycket efteråt, och korrigerade intensiteten litet så att viden blev litet, litet vitare. Ganska kul att prova sig fram med olika redigeringar även efter att man tagit bilden.

   Gilla

  1. Tack :) Det var verkligen vår i luften då jag fotade biet, men sedan visade sig vädret vara just aprilväder; omväxlande. Men i helgen skall det visst vända igen och bli varmare. Håller tummarna för det!

   Gillad av 1 person

 1. Jättefin bild! Ja vilken vinter det blev. 10 minus i morse och snön ligger kvar i norr-läge. Roligt att du får så mycket böcker, det är ju verkligen din grej! Och så snällt av brevbäraren att komma och lämna böckerna! Ha en skön fortsättning på påskhelgen! Kram

  Gillad av 1 person

 2. Vilken härlig och mjuk bild – otroligt läckert! Det är en himla tur att vi åtminstone kan minnas de 15 grader vi hade för några veckor sedan… Det hjälper iofs inte mycket när man fryser som man faktiskt gör just nu;-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack :) Ja, nu blev det kallt igen, och snö som tack och lov smälter bort under förmiddagarna. Men i helgen skall det i alla fall nå upp till tvåsiffrigt på termometern, ser fram emot det!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.