Skip to content

Black and white (44/365)

5 maj, 2017

Hur gör man en rad med hantlar intressant på bild? Jag valde att fota litet snett, så att hantlarna ser ut att luta mer än de gör i verkligheten. Jag tycker bäst om färgbilder, men i det här fallet tyckte jag att det kunde passa med svartvitt så att fokus hamnar på stålet i hantlarna och inte på mattan och väggarna på gymmet. Jag fotade med min mobiltelefon i porträttläge, då fick man fram oskärpan i bakgrunden och djupet i bilden. I efterhand har jag redigerat bilden till svartvit och ökat kontrasten litet.

I år har jag hittills tränat på gymmet 54 gånger. Oftast lämnar jag barnen i skolan och åker direkt vidare till gymmet när jag ändå är på gång. Ibland tränar jag på gymmet där tjejerna tar danslektioner. Man skulle ju kunna tro att resultaten av all träning syns, men det gör det inte. Däremot märker jag ju att jag orkar mycket mer, och framförallt att jag inte längre får ont i knät på det ben jag fick krossat en gång i tiden. Och så är det väldigt roligt, ofta ser jag fram emot nästa träningspass redan när går ut genom dörren på gymmet!

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

11 kommentarer leave one →
 1. skrifvarstugan permalink
  8 maj, 2017 03:20

  Kul att du är igen i fotovärlden :-)
  Läckert perspektiv med snygg oskärpa. Fint djup i bilden. Mkt snyggt i svartvitt. Läcker komposition !

  Gilla

 2. 7 maj, 2017 04:20

  Snygg vinkel och fint djup i bilden! Snyggt i svartvitt! :)

  Gilla

 3. 7 maj, 2017 09:21

  Snyggt! Jag gillar svartvita bilder. Jag har själv en liknande bild men i färg :-) Kram

  Gilla

 4. 6 maj, 2017 12:10

  Ett väldigt snyggt resultat blev det.

  Liked by 1 person

  • 6 maj, 2017 12:17

   Tack :) Jag har helt tappat bort mig i böckernas värld, men nu skall jag försöka läsa mindre och fota mer. Jag har planerat några små utflykter för nästa vecka, så hoppas jag att det inte blir allt för dåligt väder bara.

   Liked by 1 person

   • 6 maj, 2017 12:21

    Tror det är bra att ”tappa bort sig” ibland och böcker är ju något väldigt givande och nyttigt för hjärnkontoret. Känner själv att jag borde läsa betydligt mer än jag gör.

    Gilla

 5. 6 maj, 2017 07:30

  Snyggt att du valt den just i svartvitt!

  Liked by 1 person

 6. 6 maj, 2017 04:50

  Tycker också att det blir lite dåligt utfall på utseendefronten av all träning :). Men starkare och uthålligare blir jag.

  Gilla

 7. 5 maj, 2017 09:39

  Bilden var så himla bra att jag förstod att det var hantlar först när jag läste din text. Bra jobbat!

  Gilla

 8. 5 maj, 2017 08:54

  Läckert djup i bilden och jag gillar din vinkel!

  Gilla

 9. 5 maj, 2017 07:03

  jag tog en selfie med en rad glänsande hantlar :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: