Stolthet (67/365)

Jag är stolt över vår vackra huvudstad och är glad att vi bor så nära att vi kan besöka Stockholm så ofta vi vill. Det här fotot tog jag i dag från Ivar Los park, som är uppkallad efter författaren Ivar Lo-Johansson som är en av mina favoritförfattare. Parken ligger på Bastugatan 26 på Mariaberget i Stockholm. Ivar Lo bodde på gatan mitt emot parken.

Utsikt över Riddarfjärden, Riddarholmen och Riddarholmskyrkan.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

13 reaktioner till “Stolthet (67/365)

  1. Tack :) Jag provade några olika varianter, och det här var den jag gillade bäst. Så vackert Stockholm är med de olika gula och bruna fasaderna och kyrktornen som sticker upp över hustaken.

   Gilla

 1. Ännu en fantastiskt fin bild från den vackra huvudstaden. Än en gång så roligt att se hur och vilka motiv du valde eftersom jag själv gick där för bara några veckor sen. Snyggt att du tog med staketet här, grenarna och lite av husgavelns som tillsammans ramar in själva motivet. Har en, eller snarare ganska så många liknande bilder men stod inte där du stod och tycker att du valde en väldigt bra utgångspunkt för att skapa bilden.

  Gilla

 2. Underbart foto med en lika underbar utsikt! Å du måste ha haft tur! Du var nog där före klockan 14:00 då det mulnade på ordentligt – åtminstone här i Täby.

  Tur och skicklighet skulle jag sga:-)

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ja, jag lyckades få med mig familjen så vi åkte redan vid åtta. Allra bäst blir det förstås om man är uppe mitt i natten och fotar vid soluppgången eller -nedgången, men så morgonpigg är inte ens jag ;) Vi var inne i stan vid nio och gick runt först på Riddarholmen, vidare till Mynttorget, Gamla stan och sedan tog vi bilen till Söder och gick omkring där. Här vid Ivar Los park avslutade vi Stockholmsdagen, då var nog klockan omkring ett. Hemma mulnade det också på och duggregnade ungefär vid samma tid som du nämnde, tvåtiden.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.