Men hallå! (68/365)

Utanför Storkyrkan i Gamla stan står den här rariteten, en telefonkiosk som jag gissar är från 1904. Jag gillar modellen, och färgerna var så fina tillsammans; terrakotta, rött och mossgrönt. Ganska många räta linjer i bilden, men även mjukare som i fönsterbågarna, taket på telefonkiosken, statyerna. Jag borde förstås ha fotat inuti telefonkiosken också, men det hade jag inte en tanke på just då.

logga2017

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

2 reaktioner till “Men hallå! (68/365)

    1. Ja, det är nästan så att man själv börjar glömma bort dem! Barn och ungdomar har det mycket enklare numera, än när man måste försöka hitta en telefonautomat + tillräckligt många mynt för att kunna ringa hem till föräldrarna och berätta vilken tid man skulle komma med bussen och bli hämtad där. Nu när jag tänker på det kan jag nästan höra rasslet av mynt som snabbt slukades i telefonautomaterna. Inte i en sådan här däremot, utan de vanliga röda.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.