Midsommarutmaning 2017

Mias bokhörna håller i Midsommarutmaningen som pågår torsdag den 22 juni – söndag den 25 juni. Titta in hos henne och läs mer om reglerna, och var gärna med du också.

Jag hoppas hinna läsa åtminstone några av de här böckerna. Vi har planer för midsommar som kommer att ta en del tid i anspråk, men jag är glad för det jag alls hinner läsa eftersom jag knappt läst alls den senaste tiden. De här böckerna tycker jag skulle bli en bra mix. Några nyutkomna böcker, en nominerad till Årets Bok, en feelgood, en svensk klassiker och en amerikansk klassiker, historiskt och nutida och en debutroman.

Här har deltagare i Midsommarutmaningen börjat länka till sina blogginlägg med vilka böcker de planerar att läsa. Alla är välkomna att vara med!

10 reaktioner till “Midsommarutmaning 2017

  1. så härligt med ett bokpaket att ta av till sommarläsningen! Jag har precis hämtat ut bokpaketet jag beställde för min sommar, sån himla lyx att ha en massa (förhoppningsvis) bra läsning framför sig!

    Gillad av 1 person

  2. Nässlorna blomma är den enda jag har läst av dessa och det var länge sen. Håller med om att det verkar vara en bra blandning. Lycka till med läsningen och utmaningen!

    Gilla

  3. Haha, om du läser Lykttändaren kanske du kan få mig att bli mer pepp på att läsa den ;) Vann den i en tävling, men deckare brukar inte vara min grej så det tar emot att börja på den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.