Hemma igen efter två fantastiska veckor i Frankrike

Sent i går landade vi på Arlanda efter att ha varit på resa i Frankrike under fjorton dagar. Alla djur, växter och huset har blivit så väl omhändertagna och våra tre kycklingar har vuxit otroligt mycket under två veckor! Nu är de mycket mer självständiga och kilar omkring bland de vuxna hönsen. Bilder kommer!

Bilder kommer förstås även på det vi upplevt i Frankrike. Det blir bilder på slott, charmiga franska byar och storstäder, maten och dryckerna, bilder från cidervägen och bilder från vår dag på galoppbanan i Deauville. Jag har fotat en del från vår shopping och förstås från våra olika boenden, och så resvägen. Vi har besökt flera platser för landstigningen i Normandie, på D-dagen den 6 juni 1944, vi har besökt bunkrar och vi har sett den amerikanska kyrkogården med fler än 9000 gravplatser från andra världskriget. Vi har solat och badat och läst böcker. Vi har varit på golfbanan och vi har besökt Monets trädgård.

Förhoppningsvis hinner jag sortera bilderna i dag och visa de första bilderna från resan litet senare i eftermiddag!

12 reaktioner till “Hemma igen efter två fantastiska veckor i Frankrike

  1. Tack! Till i kväll skall jag laga en fransk rätt och bjuda mina svärföräldrar på, boeuf bourguignon, men jag kanske hinner lägga ut första inlägget från resan litet senare. Totalt sett blir det nog en hel del inlägg och bilder, det fanns ju så mycket att fota! :)

   Gilla

 1. Välkommen hem! Här har du inte missat mycket, men lyckats tajma hemkomsten perfekt med fint väder och en utlovad dag imorgon utan ett enda moln på himlen. Det har vi inte haft på ett bra tag.

  Ser mycket fram emot att få se dina bilder från resan.

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket! Patriks pappa med sambo har bott här och tagit hand om alla djur, huset och växterna när vi har varit på resa. Så skönt att kunna slappna av under resan och veta att allt är i de bästa händer. Att resa och uppleva massor är fantastiskt, men som alltid är det väldigt skönt att komma hem till sitt eget och till lugnet igen :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.