8 reaktioner till “Transformation a frosty November morning

    1. Tack, vad roligt att du gillar den! Vanligtvis brukar jag göra vissa redigeringar i bilderna, men den här är helt oredigerad. Jag som aldrig brukar bli nöjd blev faktiskt nöjd redan när jag såg bilden i kamerans display. Äntligen en bild med den där tonade, mjuka känslan som jag försökt få till så många gånger utan att lyckas. Jag fotade vår andra hund också i det frostiga landskapet, men det blev inte alls samma känsla som med vår vita Alice som helt naturligt smälte in i miljön. Nu blev det plötsligt roligt att fota igen :)

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.