Mitt bokår 2017

Mias bokhörna håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon: Hur sammanfattar du ditt bokår? Ja, så här :)

Som vanligt kan jag inte göra saker måttfullt och balanserat, utan går in för det jag fastnat för med hull och hår. Som med läsning. När jag 2016 avgav nyårslöftet till mig själv att försöka bli klokare genom att läsa fler böcker, hade jag som mål att läsa 20 böcker under ett år. Det kändes rimligt att hinna med. Det året läste jag 68 böcker.

Under 2017 kändes det som jag knappt läste något alls, men uppenbarligen läste jag 97 böcker. Jag upptäckte så många spännande författare, både debutanter och etablerade författare som var nya för mig. Det har varit helt fantastiskt att få läsa så många välskrivna och intressanta texter av olika slag.

Under 2018 tänker jag låta läsningen bli som den blir. Jag tänker inte sätta upp något mål om antal böcker att hinna läsa under året. Lässuget kommer att få avgöra vad som blir läst.

Fler som diskuterar Helgfrågan hittar du hos Mias Bokhörna, klicka gärna in och var med du också!

 

3 reaktioner till “Mitt bokår 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.