Omhuldad (31/365) – Mopsvalpen Hubbe igen

Lille Hubbe. Man smälter ju när man ser den där blicken


Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

26 reaktioner till “Omhuldad (31/365) – Mopsvalpen Hubbe igen

 1. Vem kan motstå lilla Hubbe ! Vilken blick :-) Så söööt ! Underbar bild och komposition och så passande färg ! Fint jobbat ! Önskar dig en ny fin vecka ! Kram

  Gilla

  1. Nä nä, någon måtta får det vara :) Nu när solen verkar vilja visa sig igen, efter ungefär tre månaders vila bakom grådis och moln, skall jag fota natur, i städer, från resor, ännu fler bakverk, en och annan bok och litet av vad som dyker upp när jag äntligen har lust att rycka upp mig :)

   Gilla

  1. Du kan ju föreställa dig när jag skulle hoppa in i min svägerskas bil för att prata litet medan vi väntade på våra barn utanför skolan. Öppnade bildörren och såg den här lille parveln ligga där och sova i bilen. Sötchock! I går fick jag äntligen tillfälle att ta en promenad till dem med kameran.

   Gilla

 2. Japp, man smälter när man ser Hubbe i dina två inlägg. Har en kompis som har tre mopsar, två vita och en svart. Hon ställer ut dom i Sverige och utomlands och samlar på rosetter.

  Gillad av 1 person

  1. De har ju ett väldigt bedjande uttryck i sitt ansikte, mopsarna, som om de vill bli omhändertagna. Den här lille valpen var så lugn, så det gick bra att fota. Inte alls som våra hundar när de var valpar, då var det mer ös ;)

   Gilla

  1. Tack :) Tur för mig var han trött och gick och lade sig i kattsängen. Trots att jag satt nära framför honom var han så trött att han låg kvar och bara kikade litet på mig så att jag kunde ta bilden.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.