Vad har hänt? (30/365) – Mopsvalpen Hubbe

Min svägerska har blivit med hundvalp, en liten mops. Så otroligt charmig att jag knappt kunde slita mig och gå hem. Och blicken, litet frågande – Vad har hänt?


Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

18 reaktioner till “Vad har hänt? (30/365) – Mopsvalpen Hubbe

  1. Visst är han :) Men jag är glad att ha Shelly som är vuxen och kan hänga med på allt vi gör. Och skulle jag mot förmodan bli sugen på en till hund igen, blir det en storpudel som Alice.

   Gilla

   1. Jag har bara haft en enda hund – fastän jag verkligen älskar hundar – och det var när jag var liten. Vi hade en dalmatiner som pappa ”tog hem” från Holland samtidigt som hästarna. Tyvärr var jag i fel storlek då i sexårsåldern för fina Freja. Hon var alltid glad, och som sagt, jag var i fel storlek. Hennes glada svans gav mig många piskrapp i fejjan ;-)

    Jag har alltid velat haft en utterhund (otterhound) sen jag träffade en supermysig sådan i Stockholms skärgård. Men… Vi reser bort en del, och med tanke på det så får det där med hund vänta tills reslystnaden gått över :-)

    Gilla

  1. Han ändrade min hela tiden, och jag ville förstås fota hela tiden för att fånga alla de där uttrycken :) Tur att han inte är min, jag skulle inte hinna göra något annat än försöka fota alla hans ansiktsuttryck och rörelser :))

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.