Utvald (42/365) – vem är skyldig, tror ni?

I morse såg min bil ut så här. Vem står och gnuggar bort smutsen på någon annans bil? Och dessutom så här slarvigt. Eftersom vi bara har en, möjligen två, grannar borde jag kanske misstänka någon av dem, eller vad tycker ni?

Jag låter er klura litet först, innan jag uppdaterar inlägget med rätt svar!

Edit:
Ni har kommit med ganska bra svar på gåtan, men jag är litet nyfiken på hur hästarna skulle kunna komma åt bilen..? ;) Rätt svar är rådjur! Vi tror att de kommer upp på tomten på natten och slickar på bilen, som antagligen har saltstänk från vägarna på sig. Det fanns klövspår från rådjur runt hela bilen. I går såg jag tio rådjur på åkern framför oss, och jag gissar att de kommer ut från skogen för att hitta mat och vatten, och salt.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

17 reaktioner till “Utvald (42/365) – vem är skyldig, tror ni?

  1. Oj, det var verkligen konstigt! Att rådjuren slickar på bilen men jag kan tänka mig att det stämmer. Denna bistra vinter så har de problem att finna föda, jag vet inte hur det är hos er men hos oss har de det svårt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.