Utlottning av Patrioterna, Pascal Engmans succédebut

Edit 28 maj 2018: Lottningen är klar, och vinnare  till Pascal Engmans bok Patrioterna blev Birgitta Johansson. Vinnaren är meddelad.
______

Jag har fått två exemplar av Patrioterna, Pascal Engmans succédebut som författare inom den samhällsengagerade spänningslitteraturen. Den ena skall jag läsa själv, den andra lottar jag ut!


För att vara med i utlottningen
av en av pocketböckerna vill jag att du mejlar mig (annette.juhlin@telia.com) svaret på den här frågan senast den 4 maj:

Sigtuna litteraturfestival kommer journalisten och författaren Pascal Engman att diskutera författande och journalistik, skillnaden mellan att skriva fakta och fiktion, med en etablerad och välkänd person, också journalist och författare – vem?

Svaret finns om du följer länken till programmet för Sigtuna litteraturfestival.

.

Om Patrioterna

Patrioterna av Pascal Engman är en högaktuell thriller där anonyma personer som hatar och hotar kvinnliga journalister går från ord till handling. Tio namn på en hemlig dödslista. Journalister som enligt Carl Cederhielm och hans båda edsvurna har förrått Sverige och skall nu dö, en efter en. De fasansfulla dåden får oron att växa på Stockholms nyhetsredaktioner. Medarbetare som vant sig vid att dagligen ta emot hot skräms till tystnad och fruktar för sina liv.

”Det blir omåttligt spännande, för debutanten Pascal Engman är osedvanligt skicklig på att gradvis stegra berättelsens tempo”, skrev Dagens Nyheter när boken utkom hösten 2017.

Nu är tv-rättigheterna sålda till ett produktionsbolag i Los Angeles. Sedan tidigare är boken såld till närmare tio länder.

3 reaktioner till “Utlottning av Patrioterna, Pascal Engmans succédebut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.