I sista minuten (63/365)

Vaknar man tidigt kan man passa på att gå ut, gärna med kameran. Världen ser helt annorlunda ut jämfört med bara ett par timmar senare. Det här fotot tog jag vid femtiden, när dimmorna svepte över ängarna bakom vårt hus. Färgerna hade den här grå tonen, det har jag inte sett tidigare. Nästa gång skall jag gå närmare, och vara upp litet tidigare.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

13 reaktioner till “I sista minuten (63/365)

 1. Det är just dom där tidiga timmarna som är magiska. Det är värt varenda sekund att ta sig upp och ut. Kanske inte varje morgon men lite då och då ;) Underbart vacker bild!!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det är riktigt spännande att gå ut tidigt på morgonen till samma plats, det ser aldrig likadant ut. Den här färgskalan har jag aldrig sett tidigare.

   Gilla

  1. Haha, den försvinner oftast hos mig. Jag försöker ta sovmorgon, men det går inte. Så här tidigt vaknar jag bara ibland, annars är det en timme senare. Men det är ganska mysigt att gå upp och dricka kaffe och släppa ut hästar och höns när alla andra sover och allt är tyst och stilla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.