Nya böcker i brevlådan!

Kan man någonsin ledsna på att få bokpaket? Jag tror inte det. I dag hade vår lantbrevbärare haft vissa problem med att få plats med alla paketen i brevlådan. Tre överraskningar och två böcker som jag sett fram emot att få läsa. Alla verkar riktigt intressanta.

Den senaste tiden har varit hektisk och orolig. Jag har ägnat mycket tid åt att ta hand om min häst som fått fångkänning. Nu verkar det som att det gått bra och att det inte blev ett så allvarligt anfall, så jag har börjat pusta ut litet.

Jag har också fixat väldigt mycket i vår trädgård. Klippt gräs, gått med grästrimmer runt alla kanter, rensat rabatter och under bärbuskar, kärrat ut hästgödsel till rabatterna och pallkragarna, sått grönsaker och planterat sommarblommor i krukor, och vattnat förstås. Väldigt mysigt och roligt att se att det blir skillnad.

Men nu skall jag ägna mig åt mina böcker.

Ha en fin kväll!

5 reaktioner till “Nya böcker i brevlådan!

 1. Underbara syrener och bokpaket :) Jag samlar på böcker för jag älskar böcker, men jag är långt ifrån din samling. Hur många böcker har du :)
  För ca 20 år sedan läste jag serien ”sagan om isfolket”. Jag sträckläste den för att jag tyckte att den var så bra. Jag antar att du har läst den som har läst så mycket och vad tyckte du om den serien ;)

  Gilla

 2. Du må vara hemmafru, men du verkar jobba mera än någon som sitter 7-8 timmer vid ett skrivbord, så mycket kan jag säga. Själv skulle jag aldrig orka… Å alla böcker som måste recenseras på det. Jag skulle ha varit utbränd för länge sedan;-)

  Gillad av 1 person

  1. Du har en poäng där, om utbrändhet… Jag har svårt att sätta gränser för mig själv eftersom jag tycker att så mycket är roligt och jag vill dessutom göra allt ordentligt. I och med allt kring hästen som blev sjuk, utöver allt annat, började jag blöda näsblod och fick röda fläckar i ansiktet, som jag brukar få när jag sovit för litet eller är stressad. Då är det bara att dra i handbromsen.

   Gilla

  1. Vår är nog för liten egentligen, numera med bokpaket som landar här med jämna mellanrum. Vi har inget lås vi heller och brevlådan sitter vid en landsväg och bokpaketen sticker ofta upp ur lådan eftersom locket inte går att stänga när den är så full med bokpost ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.