En trave med blommiga böcker!

Varje tisdag kommer Johannas deckarhörna med en ny topp fem på ett visst tema. Den här veckan är temat: Blommiga bokomslag.

Det här är de blommiga böcker jag kunde se i bokhyllorna. Jag har läst fyra av dem. De har allihop varit välskrivna och intressanta på olika sätt, så min topplista får bestå av fyra böcker den här veckan:

* Kärlekens fyra årstider
* En ny tid
* Gröna fingrar sökes
* 68

Klicka gärna in hos Johannas Deckarhörna och tipsa om fem böcker på veckans tema. Och titta gärna runt hos alla andra som är med, du kommer att få många bra tips.

27 reaktioner till “En trave med blommiga böcker!

 1. Jag tycker det känns som att blommigt börjar bli populärt på omslag, de har till och med börjat dyka upp hos mig. Eller så beror det på att jag läser fler feelgood…

  Gillad av 1 person

  1. 68 är väldigt intressant att både läsa och bläddra i för bilderna. Gröna fingrar sökes tror jag kan passa även den som vanligtvis inte läser feelgoodromaner, vilket jag inte brukar göra.

   Gilla

  1. Jag trodde inte att jag heller läste blommiga böcker, men tydligen har jag några i alla fall. Men ärligt talat har jag bara valt ett par själv, resten kommer från förlag som tydligen tycker att blommigt borde passa mig :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.