Jag blir sminkad av ett proffs – min tolvåriga dotter

Mina döttrar tycker inte att jag kan det här med att sminka mig. När de sminkar sig tar det tjugo minuter med alla tekniska finesser som till exempel contouring, som tydligen är en trend i sminkvärlden. För mig tar det fem minuter.

Skillnaden mellan dem och mig är att de är intresserade av den kreativa processen, att skapa med sminkprodukter och olika tekniker. Som att måla en tavla gissar jag. De tittar på vloggar och lär sig. Själv har jag inte deras tålamod.

Det här var faktiskt väldigt roligt. Jag har bett Jackie att göra om det, så att jag kan ta före-och-efter-bilder, men hittills vägrar hon. Hon blev inte nöjd med resultatet. Hon trodde nog att hon skulle kunna förvandla sin 49-åriga mamma till en tjugo år yngre version ;) Men om hon ändrar sig, eller om Bella vill prova, så lovar jag att det kommer bilder på det.

5 reaktioner till “Jag blir sminkad av ett proffs – min tolvåriga dotter

 1. Kul att få sån proffsig hjälp :-)
  Själv har jag inte sminkat mig alls på mååånga år. Dels är jag skitdålig på att få det att se vettigt ut, och sen är det urjobbigt att få bort innan man ska lägga sig. Naturlooken får duga ;-)

  Gillad av 1 person

  1. Jag är tydligen inte särskilt bra på det jag heller, eftersom båda tjejerna brukade titta ganska noggrant på mig, och sedan kom erbjudandet om att de skulle sminka mig ;) Naturlooken, dessutom kombinerat med fleecetröja och gummistövlar, duger oftast rätt så bra för mig också :)

   Gilla

 2. Då kanske de är intresserade av att gå där Izabelle går(gymnasiet)? Där har de linjer för dom om de fortsätter vara intresserade, nämligen Stylist på Real(Liljeholmen). Det verkar vara en väldigt bra skola, som vi och Izabelle uppfattat den så här långt.

  Gilla

 3. Va kul med döttrar som gillar att sminka dej! Roligt att lära sig något nytt! Jag är som dej, sminkar mig på ett par minuter…borde kanske lära mej lite mer om hur man gör! Hihi!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.