Njuter av den härliga tiden av hösten

I förrgår skjutsade jag Bella till tandregleringen tidigt på morgonen. Det var så fint i Uppsala att jag var tvungen att stanna och fota. Tyvärr med mobiltelefonen, men visst ser man vilken vacker morgon det var med höstfärgerna och de fina byggnaderna som avspeglas i vattnet i Fyrisån.

Än så länge är det den härliga tiden av hösten, så det gäller att passa på att njuta innan det klara, fina och färgstarka byts mot regn och rusk. Det skall jag göra i dag. Jag har börjat morgonen med att läsa vidare i Börjlinds senaste kriminalroman och snart skall jag rida lektion. Sedan vidare med Bella och Jackie till danslektion och jag skall passa på att träna och stretcha loss den här envisa höften som inte är helt bra än. Och så födelsedagsfirande efter det, och förhoppningsvis läsa ut boken innan jag somnar i kväll. En bra dag. Vad har ni för planer?

8 reaktioner till “Njuter av den härliga tiden av hösten

 1. Visst ser man hur vackert det är! Och det lät som en skön dag. Hoppas höften blir bättre snart. Jag tränar på och ryggen och höften är ok. Men högerarmen mår inte bra… Stötvåg och träning men vill inte släppa.
  Hästen mår bra men har tappat en sko. Fick kolik direkt när första frosten kom men nu har jag el-baljan ute.
  Kul för dig med allt med Augustpriset:) Jag är noll intresserad men glad för din skull! Jag var i Stockholm i tisdags på en suverän föreläsning, omgiven av idioter. Kram

  Gilla

 2. Uppsala ÄR fint, särskilt på hösten och då just vid Fyrisån som du har fotat. Men det är tyvärr inte ”min” stad ännu, trots att jag har bott här i 36 år nu…

  Gilla

 3. Så fin bild där från vackra Uppsala!
  Du har fullt upp som alltid! Här har vi haft besök av barnbarnen – plockat svamp och rensat och lagat till den tillsammans – god svampsoppa på fjällig bläcksvamp blev det … gott :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.