Ses vi på Södra teatern på måndag?

På måndag får vi äntligen veta vilka böcker som nominerats till Årets svenska skönlitterära bok, Årets facklitterära bok och Årets barn- och ungdomsbok. Dessutom tillkännages vilka texter som nominerats till Lilla Augustpriset.

Nomineringseventet sker på Södra teatern, och du kan beställa biljetter här. Ange koden August18. Du betalar då 90 kronor istället för normalpris som är 120 kronor. Du kan välja om du vill få biljetterna direkt till din smartphone eller till din mail.

Dörrarna öppnas klockan 17.00 och då bjuds alla på ett glas vin, öl eller alkoholfritt alternativ. Klockan 17.30 öppnas dörrarna till salongen och 17.45 inleds nomineringseventet på scen och det beräknas pågå till 19.30. Daniel Sjölin presenterar och samtalar med de nominerade författarna på scen. Det brukar vara både intressant, uppsluppet och humoristiskt, så värt att komma enbart därför. Därefter kommer du att kunna köpa de nominerade böckerna och få dem signerade av författarna.

Mina favoriter till Årets facklitterära bok

Jag skall förstås in till Stockholm, så jag försöker göra mig presentabel och byter gummistövlarna mot något mer passande. Kameran följer med som vanligt, och på tisdag kommer en rapport här i bloggen med bilder och tankar om kvällen.

Om du inte är på plats på Södra teatern så kan du se direktsändningen på Augustpriset.se kl. 17.45-19.30.

Hoppas vi ses!

3 reaktioner till “Ses vi på Södra teatern på måndag?

  1. Du kommer ju befinna dig på Söder, där klädkoden inte är lika ”sträng” som norr om stan. Bara du sätter på dig ett par färgglada stövlar så;-)
    Ha det riktigt trevligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.