Bästa sommarläsningen med öppet fönster och fågelkvitter

Vilken bok tycker ni att jag skall läsa nu? Har ni läst någon i boktraven och kan rekommendera någon av dem?

 

Tillägg 21 juli från Instagram:

Jag ställde samma fråga på Instagram, och fick olika förslag om bra böcker att läsa i sommar. Klicka gärna på bilden för att komma till inlägget om du vill ha fler tips än här i kommentarerna :)

6 reaktioner till “Bästa sommarläsningen med öppet fönster och fågelkvitter

 1. Hahahahaha – sätt dig i suggan som Hannele skriver :-) :-)
  Jag röstar för Kate Morton, gillar hennes böcker. Lånade den där på engelska på biblioteket men hann inte med den innan jag var tvungen att lämna tillbaka den eftersom annan lånare väntade.

  Gillad av 1 person

  1. Kate Morton har jag laddat ned nu, så den boken kommer jag att försöka lyssna på. I går hade jag vanliga, stora hörlurar som filtrerade bort att brus utifrån. Den metoden fungerade inte alls för mig, jag somnade nästan direkt… I dag skall jag prova att ha bara en av hörlurarna till mobiltelefonen i örat och se om det fungerar bättre.

   Gillad av 1 person

  1. Jag har provat att läsa i skuggan och att lyssna på böcker i solen, men jag får bäst fokus på boken när jag är inomhus. I dag har jag i alla fall laddat ned några olika böcker och skall prova igen att lyssna utomhus. I går somnade jag efter fem minuter…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.