Vi gör en utflykt till Bonden & Burgaren i Roslagen

I början av sommaren åkte vi till Väddö, där vi hört många som ätit hamburgare och enorma glassar och talat lyriskt om dem. Glassarna var verkligen enorma, och väldigt goda, och det var hamburgarna också. Vi åt båda delarna, sedan orkade vi ingenting mer och åkte hem ;)

Jag ville ta några snygga bilder och frågade när jag beställde om jag skulle få pommes fritesen i en sådan snygg emaljskål som jag sett på andras bilder. Killen som tog beställningen hade absolut ingen aning om vad jag pratade om – emalj..? Men han gick ut och kollade med någon och bekräftade att jag skulle få min emaljmugg :) Och så här fin var den!

Hamburgarna hos Bonden & Burgaren är gjorda på kött från den egna gården och med deras egen cheddarost. Grönsaker, bröd och bacon får de från grannbyarna, så här handlar det om råvaror utan onödiga tillsatser och transporter. Bra!

Lantlig och mysig inredning, och min weekendväska passar ju perfekt in i miljön, eller hur? Den har hängt med mig mycket i sommar.

Jag rekommenderar absolut ett besök på Väddö. Både glassbaren och hamburgerrestaurangen ligger väldigt vackert vid Väddö kanal. Man kunde gå ut genom vassen till kanalen på den här plankbron.

Ni kanske vill se de glassar vi valde…

Om man inte äter så man storknar, och helst vill åka hem och sova efteråt, kan man hälsa på hos gårdens grisar, getter och kaniner, och på sommaren kan man åka med på kosafari om man tycker att det skulle vara spännande.

I morgon kommer fler bilder från Gotland. Nu skall jag köra hö till Leiftra.

Ha en fin kväll!

2 reaktioner till “Vi gör en utflykt till Bonden & Burgaren i Roslagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.