Lifehack för storläsare

I går fick jag besked om att mycket av det jag beställt fram till juridiska biblioteket från  magasin och andra bibliotek kunde hämtas. Min första tanke var att ta med min stora Bagasi-väska, den som jag visat flera gånger här i bloggen. Den är rejäl och rymmer ju till och med en katt.

Men så tänkte jag om, när mina ögon föll på den här i vår garderob. Jag insåg att jag släpat på tunga böcker tillräckligt många gånger, en kabinväska som man kan dra måste ju fungera så mycket bättre!

Tada! När jag började packa ned böckerna i kabinväskan skrattade bibliotekarien till och sade att hon aldrig sett den idén tidigare, men ett bra lifehack, eller hur?

Nu ser ni vad jag skall ägna mig åt i helgen, och kanske några dagar till ;) Det är ju inte som att läsa skönlitterära böcker, där man läser varje sida från början till slut, här handlar det om att läsa det som är intressant för mitt forskningsämne. Det kan såklart variera från att jag faktiskt behöver läsa hela böcker till att jag bara behöver referera till ett visst avsnitt, eller att vissa böcker är intressanta i sig, men inte är relevanta alls för mitt arbete.

7 reaktioner till “Lifehack för storläsare

 1. Det var många och dessutom tunga böcker. Helt klart smartare att dra dom bakom sig i en väska än att bära dom i en väska/ryggsäck.
  Du lär i alla fall inte få några sysselsättningsproblem under helgen och några veckor framöver;-)
  Suveränt arrangerade bilder som vanligt:-)

  Gilla

  1. Ryggsäck är bättre än vanlig väska, och kanske mer praktiskt om man inte lånat så väldigt många böcker, men annars har jag fastnat för att dra mina böcker på hjul i fortsättningen :)

   Gilla

  1. Ja, visst har det! Så varför har man envisats med att släpa omkring på blytunga väskor som gör hela kroppen sned?! Nu blir det i alla fall rullvagn för mig, åtminstone när det är många böcker.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.