På rätt plats vid rätt tillfälle

Vid nio i går kväll kom jag ut till den här vyn. Det var helt stilla och tyst och det guldiga ljuset lyste upp tunga moln som såg ut att nästan nå marken. Magiskt. Och litet skräckfilmskänsla. Som om naturen väntade på att något skulle hända. En halvtimme senare hade molnen löst upp sig och ögonblicket var borta. Ibland har man tur att vara på rätt plats vid rätt tillfälle.

Hoppas ni får en solig och fin onsdag.

6 reaktioner till “På rätt plats vid rätt tillfälle

  1. Tack! När de här tillfällena dyker upp ångrar jag alltid att jag inte har med mig min systemkamera, men som vanligt numera ligger den mest hemma, tyvärr. Tur att det gick att fånga med mobilkameran. Visst är det litet Twisterkänsla över stämningen, jag håller med!

   Gilla

  1. Visst var det litet ruggigt med molnen och det guldröda ljuset. Tur att jag kom ut just då, hade jag cyklat till min häst en halvtimme tidigare eller en halvtimme senare hade jag missat det.

   Gilla

 1. WOW … en alldeles fantastisk ögonblicksbild! Verkligen fint fångat och som sagt, det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle!
  Önskar dig en fin onsdag!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Det var nästan litet läskigt att komma ut i det här. Jag har tyvärr sällan systemkameran med mig numera, men som tur var åtminstone mobiltelefonen med kamera. Hoppas du får en jättefin helg!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.