Prokrastinerar och visar bilder på Max och Uno

I går gick jag på långpromenad med Erica. Hon hade Uno och Max i vagn, så för henne blev det verkligen en powerwalk. Jag fick ihop 13000 steg, till skillnad från 1500 i dag, när jag bara har lämnat datorn för att skjutsa tjejerna till och från bussen och hämta beställda matkassar.

Sista sträckan hemåt fick Max gå med Shelly. Till att börja med var han litet försiktig, men sedan blev han mer och mer säker med henne i kopplet.

Shelly var så nöjd.

Vi stannade till hos mamma och pappa. Väldigt praktiskt i coronatider att ha sin familj nära, så att man kan ses utomhus en stund och sedan gå hem när man börjar frysa, vilket jag gjorde. Lila läppar och fingertoppar i augusti, dags att börja med vantar.

Uno och Max lekte med Shelly, stoppade in stenar och en pinne i munnen, hällde ut vatten ur hinkar och en del annat som de tyckte var spännande. Erica hade fullt upp. Äpple och kanelbullar höll dem lugna en liten stund i alla fall, gullungarna ♥

Här sitter en stolt kille som var stor nog att kunna gå själv med Shelly i kopplet!

10 reaktioner till “Prokrastinerar och visar bilder på Max och Uno

 1. Bra att du la upp ett roligt inlägg efter den ”larviga” historien.
  Så stor pojkarna har blivit. Å Shelly är nästan lika bred som Max är hög. Trodde att Shelly var mycket mindre än vad hon är. Kan bero på att du visar hennes mest sittande bredvid böcker. Det är första gången jag ser henne gåendes.

  Gillad av 1 person

  1. De där larverna var verkligen inte roliga att upptäcka. Fascinerande ändå, att något som man tycker ser så äckligt ut kan utvecklas och bli så fint som fjärilar.
   Killarna växer, men Shelly är ganska liten. Bilderna är inte helt rättvisande här. Hon är nybadad, så pälsen är så fluffig och luftig att hon ser mycket större ut. När man badar henne och pälsen är blöt blir hon en helt annan hund. Hon väger inte mer än 6-7 kilo, så ganska liten.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.