6 reaktioner till “Förundran

 1. Helt fantastiskt, hela himlen brinner! Det blev en väldigt fin bild med underbara färger och snyggt med trädens silhuetter. Ofta när jag ska fota något som är så här vackert ser det inte lika vackert ut när jag laddar ner bilderna till datorn. Men då kan jag trösta mig med att jag iallafall fått se det i verkligheten.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Och vad roligt att du tittar in! Jag håller med dig, verkligheten när den är så här dramatisk brukar inte motsvaras av vad man lyckas förmedla genom de bilder man tar. Och det gjorde den nog inte heller, verkligheten var som att stå mitt i armageddon, magisk. Det blir ju en väldigt speciell känsla också, när allt är tyst och himlen ser ut så här. Det är som om man är ensam kvar på jorden. Den här bilden tog jag med min mobiltelefon, utan att ställa in något eller redigera efteråt, rakt upp och ned bara.

   Gilla

  1. Ja, ibland är det rent magiskt. Man måste ge sig tid att uppleva det bara. Jag satt och arbetade på kvällen när Jackie sade att himlen var så fin. Jag tittade ut genom fönstret och såg att det var ett fint ljus, men fortsatte arbeta. Men nyfikenheten blev för stor, så jag gick ut till henne, och såg det här. Tur för mig! Solnedgångar är svåra att ledsna på, om det ens är möjligt.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.