Bättre en mobilbild än ingen alls (19/365)

Så tänker jag. Och i går kväll när Jackie och jag var ute på en timmes promenad (hennes idrottslektion nu i pandemitid), hade jag bara mobiltelefonen med mig när vi närmade oss vårt hus, och det såg så här spöklikt och ensligt ut. En bild som dokumenterar en vanlig dag för oss i slutet av januari under vårt andra år med pandemi i världen.

13 reaktioner till “Bättre en mobilbild än ingen alls (19/365)

 1. Ibland blir bilderna faktiskt bättre med mobilen än med kameran. Jag har fortfarande svårt att gå med på det, men har insett faktum. Vintrigt härligt, kanske spökligt, kanske lockande …:-)

  Gilla

  1. Det är väldigt mysigt :) Men jag har fått kommentarer som att: ”varför är det så mörkt ute, när tänds gatlamporna?” Är man inte van vid mörkret kan det nog vara litet läskigt.

   Gilla

 2. Visst är det så att en mobilbild är bättre än ingen alls. Absolut! Och jag tycker din bild blev bra. Kan ju annars var knepigt med mobilkameran och mörker. Jag tycker huset ser effektfullt ut. Och lite spöklikt.

  Gillad av 1 person

  1. Mobiltelefonen är en räddare många gånger, inte för att det är livsviktigt att fånga ögonblick, men roligt! Min betydligt större kamera tar jag sällan med mig numera, men jag skall försöka ändra på det och öva mer på att verkligen använda inställningarna och inte bara lägga fokus på att planera, arrangera och redigera bilderna och trycka på avtryckaren ;)

   Gilla

  1. Vad bra, trevligare om huset ser inbjudande ut snarare än spöklikt :) Så här upplyst tror jag inte att det brukar vara, det är våra julstjärnor som fortfarande sitter uppe och lyser i fönstren. I dag är nog dagen då de också plockas ned, det sista från julen.

   Gillad av 1 person

 3. Inget fel alls på den bilden. Du har rätt, huset ser aningen spöklikt ut, men samtidigt väldigt vackert. Å jag gissar att det sett ungefär likadant ut även utan pandemi;-)

  Gillad av 1 person

  1. Japp, likadant, men sannolikt hade jag inte varit ute på promenad med Jackie på kvällen. Nu blev det så eftersom hon hade en idrottsuppgift att göra, och jag följde med som sällskap :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.