Nu räcker det! Inte en bok till!

Sade jag till mig själv på skarpen, när jag tittade på alla travar med böcker som inte får plats i bokhyllorna eller bokvagnarna längre, utan trängs i högar på golv och bord…

Det fungerade inte lika bra som jag tänkt mig… Å andra sidan har jag nu de här att se fram mot att läsa! Några köpta, några fådda.

Om BP tittar in kommer hon att få dåndimpen när hon ser ännu ett bildbevis på min laissez faire-uppfostran av hund och katt ;) Jag har ärligt talat givit upp om Fame, hon kliver omkring som hon själv vill. Shelly skulle däremot aldrig hamna på bordet av sig själv, men nu fick hon ligga där och posera med böckerna, eftersom jag inte ville släpa med mig böckerna ut i snön, och duken dessutom skall tvättas i dag.

Fredag eftermiddag. Har ni några planer för helgen?

4 reaktioner till “Nu räcker det! Inte en bok till!

 1. Alltid lätt att få för mycket böcker! Fråga mej och min man! Men jag skänker gärna vidare böcker, min man har lite svårare med det!
  Vår lilla buskattunge får inte vara på borden, men det är tufft att lära ut, haha!
  Ha en fin helg!
  Kram

  Gilla

 2. Hahaha! Jag tror jag har givit upp med din uppfostran av dina pälsklingar. Du är ju inte ensam om att ha katterna på bordet. Det är kanske fel på mig som får dåndimp och ser katt- och hundhår i mat och dryck. Jag skulle skratta ihjäl mig om Shelley tog dagens inbjudan att ta plats på bordet ett steg längre och följde katternas exempel framöver. Tusen tack för länken:-) Jag ser den som en kompensation för sveda och värk i det här fallet;-)

  Med andra ord så kommer du inte shoppa loss på bokrean eller… Kanske dags att rensa bokhyllorna och kasta/skänka bort gamla böcker för att få plats med nya. Funderade på samma sak idag tillsammans med en kompis. Vi var rörande överens – inbundna böcker kan vi inte slänga/skänka bort och det är inte så mycket lättare med pockets heller. Och det trots att vi var helt säkra på att vi inte kommer läsa om böcker från 1980-talet…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.