Tre månader med Olga Rönnberg – utvärdering

tumblr_m8hywuiabM1rd8c54o1_500

Den 15 november förra året började jag äta och träna enligt Olga Rönnbergs riktlinjer. Först med PT Online och nu på det tuffare 12-veckorsprogrammet.

Uppmaningen på den här bilden stämmer rätt så bra in på de resultat jag nått under de här tre första månaderna – ge det 12 veckor, sluta inte!

♥ – 3 kg vikt

♥  – 6 cm i midjan

♥ – 2 cm på rumpan

♥ – 2 cm på lår och överarm

I början gick jag snabbt ned i vikt, men sedan har jag stått still på 53 kg. Jag trodde att jag ville väga 50 kg, men jag har insett att vikten är ganska betydelselös. Jag känner själv att jag har blivit smalare i midjan, eftersom jag tappar byxorna, ha ha! Men mest av allt märker jag att jag är starkare, och jag känner mig stabilare i kroppen. Perfekt nu när jag skall börja rida igen!

Jag har åtta veckor kvar på 12-veckorsprogrammet hos Olga Rönnberg. Tanken med programmet är att tajta till kroppen och gå ned de sista 3-5 kilona för den som vill det. Vi får väl se hur det går – jag kämpar vidare!

2 reaktioner till “Tre månader med Olga Rönnberg – utvärdering

 1. 53 kg!?!?! Du är ju liten som en älva vet du vad! Själv är jag en heffaklump jämfört med dig… hahaha hur lång är du?

  Vinterkramen Anna

  Gilla

  1. Ha ha ha, liten som en älva är jag inte :D Jag är 161 cm, så ganska kort, då blir ju vikten lägre också. Jag fick förresten höra en kommentar om mina ”genetiska förutsättningar” på gymmet i går, som jag tror jag skall skriva ett inlägg om…
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.