Veckans fototriss + Scraphusets månadsutmaning

bimbo

Dubbelt kreativt för mig den här veckan. Till veckans Fototriss har jag fotat den layout jag scrappade till Scraphusets oktoberutmaning. Likaväl som man kan fota rosa skyltar eller något som någon annan designat borde man väl kunna delta med foton av något rosa som man skapat själv?
.

bimbo 3

Jag har skurit remsor av pastellfärgade papper, stansat ut quickkutzbubblor och en quickkutzpudel, klippt ut fjärilar och dekorerat med pärlor och litet till. Jag tycker att den passar bra till rosabandettemat med kvinnan på bilden och den rosa designen. Själva fotograferingen är kanske inte så kreativ, även om det är svårare än man kan tro att fota layouter. När man fotar layouter, eller tavlor eller annat man vill återge så som de faktiskt är, är det så viktigt att ljuset blir rätt. Och lutningen på layouten. Jag använder mitt kokboksställ som jag vann från Nillas Handelsbod, och så fotar jag utomhus.
.

bimbo 2

Fotot är från en femtiotalsfest vi var på för någon månad sedan. Jag flippade ur när jag försökte styla mig femtiotalsmässig, och härmade vissa foton jag sett från femtiotalet. Plutande mun, uppspärrade ögon. Därav titeln. Om nu någon undrade…

Hoppas ni alla har en riktigt skön söndag. Själv skall jag scrappa vidare, för det här gav mersmak!

12 reaktioner till “Veckans fototriss + Scraphusets månadsutmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.