Skyltsöndag – Café Drömkåken

Är ni också sådana som lägger märke till roliga, vackra, kluriga eller konstiga skyltar? I så fall kan ni vara med på söndagar och visa vad ni sett under veckan. BP förvaltar utmaningen.
.

drömkåken 1

Som min allra första skylt i Skyltsöndagsutmaningen visar jag den här. Med den borde jag väl kvalificera mig som deltagare i utmaningen, eller vad tycker ni? Den gamla kaffepannan gör den till något extra tycker jag. Rosa är inte min favoritfärg, men här tycker jag att det blir snyggt med kontrasten mellan det kitschiga och det naturligt gröna.
.

drömkåken 2

Den här skylten och den här inramningen, med en gul och turkos utebelysning… vad skall man säga..? Villa Villerkulla känns väldigt slätstruken och fantasilös vid jämförelse. Och ni skulle se hur det ser ut när man kommer in…
.

drömkåken 3

Vad sägs om fyra ”pangkakor” för 60 kr? Mycket billigare att äta pannkakor hemma, men här får man äta dem i en miljö som man annars antagligen inte skulle få möjlighet att vistas i. Den praktiska delen av mig funderade en hel del på hur man städar och dammar det här caféet, med alla prylar… Men det kanske är som med neutriner, lika bra att skippa att dammsuga och damma helt och hållet, neutrinerna är ändå omöjliga att fånga in. Vill du veta vad jag menar, så berättar KajsaLisa alltsammans om hur det hänger ihop här.

Fler som Söndagsskyltar finns här.

I Helgbilden visar jag strax fler bilder från inredningen, missa inte det!

3 thoughts on “Skyltsöndag – Café Drömkåken

  1. Herregud tjejen – vilken debut i Skyltsöndag!!! Du har fattat grejen liksom – helt och hållet alltså:-)))))’

    Precis som du är rosa verkligen inte min favo färg – snarare tvärtom om du förstår vad jag menar = hatar färgen.

    Men i dina bilder framstår färgen tillsammans med andra utsmyckningar och lite PANG-humor som en toppen färg faktiskt!

    Så himla kul att du också vill skylta (du kommer att se skyltar precis överallt snart, jag lovar!). Tusen tack för länken också:-)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.