Riggat (120/366)

riggat

I dag har vi varit i Stockholm. Syftet med besöket var att Jackie skulle shoppa för sina presentkort och jag och Bella skulle fota körsbärsblomningen i Kungsträdgården. Det blev ingenting av med varken det ena eller det andra. Jo, tjejerna köpte varsin bok på Akademibokhandeln, men det var allt. Istället fotade vi en hel del annat, och åt en god lunch på en mysig plats med fin utsikt. Nu kommer ni att få stå ut med en hel hög med Stockholmsbilder ;)

Det här är den första Stockholmsbilden, på en vackert riggad båt längs Strandvägskajen. Jag blev så nyfiken på vilka som har båtar längs kajen, och efter en snabb googling läste jag att det (2013) kostade 1800 kr per månad för en 20 meter lång båt i månadshyra. Flera har valt att bo året runt på sina båtar. Fascinerande med olika val av livsstil. Undrar om jag skulle kunna bo så..? Skulle ni..?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

5 reaktioner till “Riggat (120/366)

 1. Härlig Stockholmsbild och på temat. Det ser verkligen somrigt ut. Nej, jag tror inte jag skulle vilja bo på en båt. Skulle nog känna mig lite instängd. Men man vet ju aldrig……

  Liked by 1 person

 2. Kul med ett besök i vår fina huvudstad. Maken din hade klämdag antar jag;-)

  Jo, med den hyran skulle jag absolut kunna tänka mig att bo på en husbåt, fast jag skulle inte vilja ligga just vid Strandvägen.
  Kolla den här intressanta bloggen: http://www.freedomtravel.se/ Paret har en cool husbåt i Pampas Marina.

  Körsbärsblomningen var nog slut antar jag…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.