Inifrån (148/366)

inifrån

Fototekniskt är det här ingen höjdarbild, men känslomässigt är den det, för mig. Varje dag är vi så tacksamma och glada över att ha möjlighet att bo som vi gör, med alla djur omkring oss.

Det här var till exempel vad jag såg när jag tittade ut genom fönstret i går; Leistra som rullar sig och njuter i solen. Hästarnas hage är bakom vårt hus, det är bara några meter tomt, en syrenhäck och ett staket emellan. Det är så lyxigt att kunna se hästarna inifrån huset flera gånger varje dag, och inte behöva åka iväg till ett stall någon annanstans. Väldigt praktiskt också, eftersom jag har uppsikt över dem och kan ingripa snabbt om det skulle behövas. Enda dilemmat är när vi skall på semester och behöver djurvakt, men det handlar om högst två veckor. Övriga 50 veckor är det ren och skär livskvalitet ♥

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

.

 

10 thoughts on “Inifrån (148/366)

  1. En underbar bild som jag blir riktigt varm i hjärtat av att titta på. Djur är det bästa som finns ! och att ha som du har det med hästarna nästan utanför fönstret är ju helt gudomligt.
    Hästen tycks njuta av livet. En bild som förmedlar lycka och vår.

    Liked by 1 person

  2. Tycker det är en underbar somrig och mysig bild. Och kan känna känslan att sitta och titta ut genom fönstret med glada hästar i en hage. :-)

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.