I blåbärsskogen (213/366)

blåbärsskogen

I dag åkte vi fyrhjuling med min bror och familj till den sjö där vi brukade bada när vi var barn. Solen sken och det var så tyst och stilla. Barnen badade och vi vuxna njöt av lugnet och tystnaden.
.

blåbärsskogen 1

På vägen hem stannade vi och åt blåbär, som var de saftigaste och godaste jag ätit på flera år!

Jag lyckades fota till flera olika teman i fotoutmaningen, bland annat flaskpost. De bilderna kommer under veckan, nu är det dags att förbereda för gäster som kommer i morgon på mat och fika. Jag har inte lagat/bakat någon av rätterna tidigare, och sådant är alltid extra roligt tycker jag! Litet mycket som händer för tillfället, men jag tittar in hos er andra snart och läser ikapp!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

17 reaktioner till “I blåbärsskogen (213/366)

  1. Tack! Jag hade tur med ljuset. Vi åkte fyrhjuling genom skogen och så hamnade vi där det var mycket blåbärsris. Jag låg ned och försökte fota, och precis då kom ljuset fram mellan grantopparna och skapade det skira ljuset :)

   Liked by 1 person

 1. Så himla gott med självplockade blåbär direkt från dess ”buskar” …. tyvärr var de som fanns där jag var i söndags/igår så jäkla små, så det kändes ganska jobbigt att få ihop en skål … trots att det fanns massor av dem. 😄

  Liked by 1 person

 2. Nyplockade blåbär så ljuvligt, det var det väldigt länge sen jag åt. Bara att få gå i skogen är ju helt underbart. Nog är det vissa saker jag kan sakna ibland från Sverige men fördelarna med att bo där jag gör överväger ändå. Den nedre bilden är jättefin med bären i ena handen medan det plockas med den andra.
  Ska bli spännande att se hur du löste det knepiga temat flaskpost :-)

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.