Prunkar (254/366)

prunkar

I torsdags firade vi vår bröllopsdag på Rånäs slott med spabehandling och middag. Vi har varit här flera gånger och varje gång blir vi lika nöjda. Maten är alltid vällagad, fint serverad och med spännande smaker. Personalen är genomtrevlig, chosefri och serviceinriktad, som gäst känner man sig verkligen välkommen.

Avslappnad och litet loj efter massage och ansiktsbehandling passade jag på att fota litet i väntan på förrätten. Dahlior, rosor och så drottningen bland snittblommor på hösten – gladiolus. En gång var de mina favoritblommor, men sedan lyckades jag visst glömma bort dem. Nu blev jag sugen på att sätta galdiolouslökar nästa vår, då kan det bli så här vackert och prunkande i rabatterna.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

 

15 reaktioner till “Prunkar (254/366)

  1. Tack! Jag satt en stund vid vårt bord och funderade på om jag skulle ångra mig om jag inte fotade de vackra blommorna med vinkylaren och flaskorna, och insåg att ja, det skulle jag :) Tur för mig var det inte så mycket folk i restaurangen vid den tiden, så bakgrunden blev inte rörig som den annars säkert hade blivit.

   Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket :) Tio år som gifta och snart firar vi nitton år tillsammans totalt. Visst är de fina, galadiolusarna, jag måste komma ihåg att sätta gladioluslökar i vår.

   Gilla

  1. Tack så mycket :) Ja, det kändes väldigt lyxigt. Under sommaren när barnen har haft lov har jag kommit av mig helt, och har gått omkring osminkad med håret uppsatt med en hårklämma, klänning och gummistövlar. Det passade bra med en uppryckning inför hösten :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.