I kväll avslöjas vilka som nominerats till Augustpriset 2016!

För första gången sker nomineringarna inför en stor publik på Kulturhuset Stadsteatern. Tara Moshizi och Daniel Sjölin presenterar och samtalar med de nominerade författarna på scen. Dessutom tillkännages vilka texter som nominerats till Lilla Augustpriset.

Om du inte är på plats på Kulturhuset Stadsteatern så kan du se direktsändningen på Augustpriset.se kl. 16.30 – 18.00. 

august-a

Själv skall jag in till Stockholm och vara med på plats. Det skall bli väldigt roligt och intressant. De som nomineras i fackbokskategorin och till Lilla Augustpriset är böcker/texter som jag som Augustambassadör förväntas läsa och recensera inom en månad, vilket gör nomineringarna litet extra spännande.

Kameran är laddad, och så skall jag försöka göra mig själv presentabel och byta regnrocken och gummistövlarna mot något annat. Vi kanske ses i kväll!

8 reaktioner till “I kväll avslöjas vilka som nominerats till Augustpriset 2016!

  1. Ha ha, ibland blir vissa saker för allvarliga, då måste jag ta ned det på jorden på något sätt, det blev så här ;) Det var en intressant kväll på många sätt. Ännu bättre blir det nog på Augustgalan, då skall jag försöka få möjlighet att prata med fler som är där.

   Gillad av 1 person

  1. Jo, jag vet att du är det, om man inte räknar byxben och skor som selfiesar ;) Jag har ofta ingen anledning att vara med själv på bild, men jag tror att jag fick en plötslig lust att göra hela Augusteventet litet folkligare och avdramatiserat, så jag valde den där bilden. Man måste kunna skämta om allt.

   Gilla

 1. Jag försökte hålla utkik efter en ljus kvinna med papillotter men såg ingen. Hade varit roligt att träffas, men det är inte lätt när man knappt vet vem man ska leta efter :-)

  Gilla

 2. Har ju faktiskt anmält mig till eventet. Men nu när du skriver att man ska göra sig presentabel till föreställningen börjar jag bli tveksam. I det här vädret är det väl ingen idé att sätta på sig finkläder… som jag inte ens äger;-)

  Tror att jag kollar läget fört;-)

  Gillad av 1 person

  1. Bara ett skämt från mig :) Men allvarligt talat går jag nästan jämt omkring i gummistövlar, och det tänker jag inte ha i dag. Jag kan garantera att det är helt vanlig klädsel som gäller, så kom som du är!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.