Höstmorgon (335/366) – Shelly i mängder av snö!

talmodig

I morse snöade det otroligt ymnigt, jag såg inte långt framför oss när jag körde barnen till skolan. Tillbaka hemma måste jag ju bara passa på att fota Shelly i mängderna med snö som fallit hittills, när snön fortfarande ligger alldeles orörd. Det är ju så vackert med snö på landet, där den håller sig alldeles ren och vit.

Litet märkligt val av tema för fotot kanske, men november är faktiskt en höstmånad och än håller sig temperaturen inom gränsen för vad som enligt meteorologerna räknas som höst. Alltså; höstmorgon :)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

 

11 reaktioner till “Höstmorgon (335/366) – Shelly i mängder av snö!

  1. Med tanke på hur snöläget har ”höjts” under dagen så undrar jag om du fortfarande tycker att det är vackert eller om du överhuvudtaget lyckades ta dig återigen till skolan för att hämta barnen. Men Shelly kanske gillar snöläget även nu…

    Gillad av 1 person

    1. Patrik kom precis hem efter att ha suttit fast i tågtrafiken, och berättade om hur det ser ut inne i stan, så jag förstår vad du menar ;) Tydligen är det dubbelt så mycket snö där, så vi har nog klarat oss ganska bra hittills. Vi kan fortfarande ta oss in på vår väg utan att köra med snöslungan, men det är gränsfall.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.