Bortglömda i bokhyllan – i år skall de läsas!

hyllvarmare-2017

Så här ser den inledande boktraven ut med tio av de böcker som blivit bortglömda i bokhyllan, och som nu ingår i årets mål för min läsning!

Förutom nya böcker som kommer ut i en strid ström, tänker jag under 2017 läsa svenska klassiker och böcker av kvinnliga nobelpristagare i litteratur. Och så en och annan bok som jag varit väldigt sugen på att läsa, men som ändå blivit stående i bokhyllan alldeles för länge.

Wilhelm Mobergs utvandrarserie finns inte med här, men den står på tur, sannolikt i nästa trave med hyllvärmare. Liksom Sigrid Undsets trilogi Kristin Lavransdotter. Anledningen till att de inte är med, är att jag antingen sett teveserien (Wilhelm Moberg) eller redan läst böckerna (Sigrid Undset), och eftersom båda serierna är väldigt omfattande spar jag dem till litet senare när jag känner att det finns tid att gräva ned mig helt och fullt i dem.

Monika och Ciccisbokblogg håller i varsin utmaning med hyllvärmare.

5 reaktioner till “Bortglömda i bokhyllan – i år skall de läsas!

  1. Halloj!
    Det var ingen dålig hög med böcker hihi. Nu blev jag också sugen på att läsa … får ta mig en tur till biblan, tackar för lite boktips. God fortsättning på det nya året! kram Arja

    Gilla

  2. 1984 har jag sett som film för länge sedan. Mobergs utvandrarserie är faktiskt en av få icke deckare som jag läst. Dessa böcker var enormt bra, speciellt ettan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.