Årets första styrketräningspass (med vissa förhinder…)

Ledsen, ni får stå ut med ett oskarpt foto i dåligt ljus taget med mobiltelefonen ;)
Ni får helt enkelt stå ut med ett oskarpt foto i dåligt ljus taget med mobiltelefonen ;)

Tjejerna har fortfarande jullov, så jag tränade hemma i vårt gästhus. Det var inte helt lätt, med en sjövild och social liten katt som var precis överallt där hon inte skulle vara. När jag låg på rygg på träningsbänken kände jag plötsligt tassar komma klivande över mitt ansikte… 

Jag fick ihop mitt pass i alla fall, och det känns väldigt bra att vara igång igen! Till nästa vinter skall jag vara mycket starkare, så att det blir enklare att bära alla vattenhinkar och höbalar till hästarna. Och så kanske jag slipper ligga flämtande och överhettad i en snödriva efter att ha skottat snö… ;)

 

14 reaktioner till “Årets första styrketräningspass (med vissa förhinder…)

  1. Det är i och för sig bra att det är jobbigt, då känns det att passet gjorde någon nytta :) Jag trodde knappt att passet jag gjorde i går skulle göra någon skillnad, men i dag har jag träningsvärk ;)

   Gillad av 1 person

 1. Kan inte låta bli att skratta här! Ditt inlägg och inte minst kattens blick påminner om vad min man och jag skrattade gott åt idag i Täby Centrum. Du vet att det finns SATS där som har stora fönster mot plan 1 i centrumet. Så då kan man som ”vanlig besökare” kolla in alla som tränar. Vid klockan 17 brukar det kanske vara tre själar som tränar på gång-/löpbanden. Inte idag! Alla 15 banden var upptagna (mest av medelålders män och bara två yngre tjejer). Jodå, alla dessa nyårslöften och presentkort till gymmet i julklapp:-))))))))

  Gillad av 1 person

  1. Ja, jag brukar faktiskt undvika gymmet i januari och februari, men redan i slutet av februari brukar det vara mycket lugnare igen :) Men att träna hemma är inte så enkelt som du ser på bilden… Inte särskilt kul heller. På gymmet finns ju tex hantlar med många olika vikter, bara att välja dem som passar. Hemma måste jag skruva av och på viktplattor, och bara en sådan liten sak gör att jag tappar intresset. I morgon börjar i alla fall tjejerna i skolan igen, och när jag lämnat av dem brukar jag passa på att hoppa in på gymmet. Ett väldigt gemytligt Friskis & Svettisgym, inte så flashigt som SATS, men jag trivs där :)

   Gilla

 2. Mysigt med sociala katter men ibland kan det bli lite väl närgånget…;) Duktig du är som tränar hemma! Jag har försökt men det går inget vidare, så nu har jag löst årskort på ett gym som ligger bara 5 km här ifrån. Får hoppas det går bättre…

  Gillad av 1 person

  1. Jag är inte heller bra på att träna hemma, men närmaste gym ligger 1,5 mil från oss, och det är skönt att slippa köra bil nu när barnen har jullov, så i går blev det hemmaträning. Jag brukar släppa av barnen i skolan och passa på att träna direkt efteråt på morgonen, så att träningen blir av. Att försöka ta mig i kragen på kvällen är i princip omöjligt, då är det alldeles för skönt att vara hemma och ta det lugnt ;) Lycka till med din träning också!

   Gilla

  1. Ja, och särskilt vår lilla Doris :) Vår Ragdoll, som ju är en typisk sällskapskatt, är inte alls lika social som vår stallkatt/bondkatt. Hon är väldigt mysig och jag gillar verkligen hennes temperament med mycket mod och energi, men som sagt, när man tränar är det inte så enkelt att ha henne i samma rum ;)

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.