Helgfrågan hos Mias Bokhörna v. 22

Mias bokhörna håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon: Vad kan störa din läsning? Och som bonusfråga: Brukar ni fira Sveriges nationaldag?
.

Normalt sett kan nästan ingenting störa min läsning. Jag har blivit van under det senaste året att passa på att läsa så fort det dyker upp ett tillfälle, och jag glömmer tid och rum. Det här är det som kan störa min läsning just nu; Leistra som har blivit sjuk. Det är mycket passande för att se till henne, att hon äter ordentligt, får sin medicin och probiotika och inte har ont. På fotot är hon bara ett år, nu är hon fem.
.

I mitt tidigare inlägg visade jag vilka böcker som står på tur att läsas, nämligen de här. Jag är nyfiken på allihop och hoppas att det blir mycket läst i juni.

Vi har inte firat den svenska nationaldagen tidigare, men vi brukar i och för sig hissa flaggan och äta god mat och fika den 6 juni, eftersom det är min födelsedag :)

Fler som berättar om vad som kan störa deras läsning och om de firar den svenska nationaldagen hittar du hos Mias Bokhörna, klicka gärna in och var med du också!

18 reaktioner till “Helgfrågan hos Mias Bokhörna v. 22

  1. Grattis i förskott, min bror fyller år den dagen också. När han var liten trodde han det var för det var hans födelsedag som de flaggade.🇸🇪Det var en rejälj hög, vi hoppas på mycket lästid och hoppas Leistra blir bättre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.