Bokbloggsjerka v 22 – Sommarläsning

Ämnet för veckans bokbloggsjerka är:

Vad har ni planerat för ”bokligt” i sommar (läslistor, bästa bok att läsa i hängmattan, böcker som ska få hänga med er när ni åker bort, etc.)?

De här böckerna vill jag ta med mig när vi reser till Frankrike i sommar. En blandning av lättsamma och tyngre böcker, romaner, noveller och deckare. Jag gissar att jag inte kommer att hinna läsa så mycket, men bäst att vara på den säkra sidan och ta med.
.

Det här är böcker jag planerar att läsa så många som möjligt av redan under juni. Jag är så nyfiken på allihop.

Länkar till fler som diskuterar och tipsar om sommarläsning finns i Annikas litteratur- och kulturblogg! Titta gärna in där och var med själv också.

 

 

 

12 reaktioner till “Bokbloggsjerka v 22 – Sommarläsning

 1. Verkliga läsvärda allihop de böckerna du har valt. Det kommer säkert att bli en bra sommarresa !

  Önskar dig en GLAD PINGST ! :-)

  Gilla

 2. Kallentoft och Sarenbrant är alltid säkra kort tycker jag.
  Vet inte om jag berättade det, men jag tog med mig 6 (riktiga) böcker till Spanien. Min man tog med två. Jag lyckades med att läsa en enda under fem veckor. Min man läste båda – och han läser sällan böcker. Å då vi hade övervikt på väskorna ner tack vare alla böcker, så lämnade jag kvar mina. Då slipper jag kånka på dom nästa gång vi åker ned.
  Men ni åker ju bil antar jag – eller?! Då finns det ju ingenting som heter övervikt – bara platsbrist;-)

  Gilla

 3. Jag är på jakt efter andra delen om det lilla bageriet, när det är sommar på strandpromenaden. Hade hoppats ta med mig den på semester, men så blir det inte tyvärr. Är inte riktigt beredd att ge samma pris för en e-bok som för en inbunden :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.