Nya böcker att läsa i juni

Det är helt orimligt att jag skulle hinna läsa alla de här böckerna under bara en månad, men så här ser i alla fall de böcker ut som står på tur i juni. Just nu läser jag Bakom din rygg. Den har hittills varit väldigt snabbläst, så jag gissar att min recension kommer redan i morgon. Många av böckerna har hamnat hos mig efter förfrågan från förlagen eller som rena överraskningar i brevlådan. Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa dem allihop.
.

Störst överraskning, ur förpackningssynpunkt, var den här… Skall man börja ana oråd när det doftar starkt av något sött från paketet, och man sedan får se en liten påse med vitt pulver knutet kring boken..? Kreativt och passande med tanke på bokens handling, det gillar jag!

Vilka är era närmaste läsplaner, har ni några tips på vad som inte bör missas av alla boknyheter som kommer nu i sommar?

2 reaktioner till “Nya böcker att läsa i juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.