Caroline Engvalls nya bok Judasvaggan

Ungefär vid den här tiden förra året läste jag Caroline Engvalls bok Ärren vi bär. Första delen i en deckarserie med ett skrämmande, men väldigt viktigt budskap. Caroline Engvall ägnar en stor del av sin tid åt kampen mot sexuellt utnyttjande av unga, och böckerna handlar om sexualbrottsutredningar.

I förra boken tyckte jag att författaren hade lyckats hitta en bra nivå för hur mycket som behövde skildras i de grövre delarna, och fokus låg huvudsakligen på själva brottsutredningen. Jag förmodar att det är samma sak nu, att Judasvaggan liksom Ärren vi bär är en psykologisk thriller som passar in i genren Nordic Noir.

Så här fint som på bilden kom boken som en överraskning med posten. Extra roligt att upptäcka att ett utdrag ur min recension av Ärren vi bär finns med i följebrevet, tillsammans med ett utdrag av Johanna från Johannas deckarhörna och av juristen och centerpartiets partiledare Annie Lööf.

En reaktion till “Caroline Engvalls nya bok Judasvaggan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.