Nytt i bokhyllan – Alltid din dotter av Caroline Säfstrand

Det är fortfarande lika roligt att upptäcka bokpaket i brevlådan. Den här boken hade jag inte väntat mig, den kom som en trevlig överraskning, fint inslagen i silkespapper.

Jag har inte läst någon av Caroline Säfstrands tidigare romaner, men redan omslaget lockar till läsning. Så somrigt, ljuvt och fint.

Signerad och med paljetthjärtan

Det mesta tyder på att det här är en feelgood med litet svärta, en perfekt sommarbok som jag ser fram emot att läsa.

8 reaktioner till “Nytt i bokhyllan – Alltid din dotter av Caroline Säfstrand

  1. Den här väntar jag också på att få för recension. Jag är mycket nyfiken på den, bland annat för att det blir en ny författarbekantskap och en genre som jag allt mer börjar uppskatta. Det går faktiskt inte att bara läsa om mord, våld och blod… :eek:

    Gillad av 1 person

  2. Jättefint omslag! Älskar såna där härligt röda lavendlar :-) Fast egentligen skulle såna där original-lavendlar matchat bättre i dina – som vanligt – otroligt välkomponerade bilder :-)

    Gillad av 1 person

  3. Vilken kul överraskning! Å vilken estetiskt tilltalande och proffsig inslagning. WOW! Hoppas du kommer gilla inlagan lika mycket som omslaget och förpackningen!

    Gillad av 1 person

    1. Ja, det är lika roligt varje gång jag öppnar brevlådan och ser ett bokpaket! Extra roligt när förlaget/författaren bemödat sig om att göra upplevelsen till något extra.

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.