Restips och lästips om Frankrike

Mias bokhörna håller i den bokrelaterade Helgfrågan, och den här veckan undrar hon vad vi läser nu och om vi har något restips.

Restips har jag många i min reseblogg om ni vill få tips särskilt om Skottland, Frankrike, Italien och USA där vi bilat runt de senaste åren. Vi är precis hemkomna från en rundresa i södra Frankrike, och det här är en bild från en av platserna vi bodde på. Jag håller för fullt på att skriva inlägg till resebloggen om vad vi såg och upplevde.

På planet ned till Nice i Frankrike läste jag Den lilla Bokhandeln i Paris och tyckte mycket om den. Det var så mycket fransk känsla i boken, och extra roligt att flera av platserna som huvudpersonen i boken reser till, besökte vi också. Och jag fick faktiskt en del tips och förklaringar till saker jag undrat över. Det skall jag berätta om i min recension som är på gång här i bloggen.

Ha en fortsatt fin kväll!

18 reaktioner till “Restips och lästips om Frankrike

 1. Jag upplevde det också som att det var massor av fransk känsla i Den lilla bokhandeln och jag blev väldigt förvånad när författaren visade sig vara tysk :)

  Gilla

 2. Att bila är en bra semesterform. I år blir semestern begränsad rent geografiskt pga att vi får hem en hundvalp på tisdag 😍. Men nästa år hoppas jag på biltur nedåt Europa igen.

  Gillad av 1 person

   1. Men vad roligt!! Ännu mer grattis!! Vi hade ju en vit Storpudel tills hon blev sjuk vid årsskiftet. Hon var helt underbar och nästa hund hos oss blir en Storpudel :) Skall titta in hos dig och se om du lagt upp några bilder!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.