Recensioner på gång

I går tog jag med mig de böcker ut som jag har läst och ännu inte skrivit om. När jag hade placerat böckerna sprang Shelly fram och lade sig här, väldigt nöjd med sig själv.

Efter alla gånger jag fotat henne med boktravar trodde hon antagligen att det var vad som förväntades även nu. Sheltiesar är verkligen lättlärda, och är de som Shelly är de dessutom riktiga linslusar.

Men böckerna då? Ja, jag kan berätta att det är fyra feelgoodromaner och en bok om hur maten vi äter kan skydda oss mot sjukdomar. Recensioner kommer, tills dess får det bli det här fotot på böckerna där de bara anas bakom en väldigt glad hund.

5 reaktioner till “Recensioner på gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.